Cool Bear

Cool bear

Cool Bear

Een vruchtenlimonade zonder kleurstoffen en suikers.. Ik kende Cool Bear nog niet, tot afgelopen week een collega mij hierover vertelde. Ik wilde het ook eens even in huis halen en kijken of dit iets is voor in ons huishouden. Onze dochter is nu 1,5 en wil ook wel eens een ander smaakje dan water of thee.

Siropen vind ik vol kleurstoffen en suikers en daar ben ik niet zo’n voorstander van. Cool Bear vind ik een prima alternatief. Dit is namelijk een vruchtenlimonadesiroop die bestaat uit water, 9% vruchtenconcentraat, citroenzuur en stevia als zoetstof. Verder worden er geen kunstmatige geur- en kleurstoffen toegevoegd aan deze siroop. Ik vind dit een prima en gemakkelijk alternatief.

Wat je natuurlijk ook kunt doen om een smaakje toe te voegen aan water is fruit toevoegen aan het water. Denk hierbij aan aardbeien, bessen, citroen, munt etc. Je kunt ook diepvriesfruit gebruiken, dan blijft het water direct koel.. Dit voelt voor mij natuurlijker als een siroop, maar vooral fijn om thuis te gebruiken. Handig om mee te nemen is een beker of fles met vruchtenlimonade.

Related posts

Leave a Comment