Een nieuw jaar

cropped-puur-logo-nieuw.png

Een nieuw jaar

2017, een nieuw jaar is begonnen. Ook met Puur Praktijk sla ik een nieuwe weg in. Sinds vorig jaar heb ik een nieuwe baan en hier richt ik mij volledig op. Ik blijf bezig met Puur Praktijk, maar op een lager pitje. Voeding en gezond leven blijft mijn focus en interesse houden. In het dagelijks leven houd ik mij hier actief mee bezig. Het idee voor dit jaar is dat ik zo snel mogelijk een aantal standaard voedingsadviezen aanbied tegen een lage prijs. Als deze aangeschaft wordt en er zijn vragen, dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een mailconsult of telefonisch consult. Op deze manier hoop ik nog wel mensen te kunnen ondersteunen in een gezonde leefstijl en verantwoord voedingspatroon, naast mijn dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk ben ik bereikbaar voor vragen.

Als er een specifieke vraag of aandoening is waar hulp bij gewenst is kan ik op aanvraag een advies opstellen. Gezonde voeding kan helpen bij veel aandoeningen:

Huidaandoeningen

 • Acne
 • Eczeem

Maag/ Darm klachten

 • Brandend maagzuur
 • PDS
 • Ziekte van Crohn
 • Colitus Ulcerosa

Hart-, Ademhalings- en vaatklachten

 • Astma
 • Hoge bloeddruk
 • Hoog cholesterol

Aandoeningen

 • ADD
 • ADHD
 • Autisme
 • Alzheimer
 • Depressie
 • Lusteloosheid
 • Hoofdpijn
 • Diabetes
 • Multiple Sclerose

Reumatische aandoeningen

Lichamelijke klachten als:

 • Candida
 • Traag werkende schildklier
 • Bloedsuikerschommelingen
 • Bloedarmoede
 • Botontkalking
 • Hoofdpijn
 • Lusteloosheid
 • Oorsuizen
 • Overgewicht
 • PMS
 • Slaapklachten
 • Staar
 • Spataderen
 • Vermoeidheid

 

Ik hoop dat 2017 een heel mooi en gezond jaar voor iedereen zal zijn. Ik hoor graag wanneer ik iets kan betekenen.

Related posts

Leave a Comment