Puur Praktijk

Puur Praktijk

“Voeding is vaak belangrijker voor je lichaam dan je denkt.

Door pure, eerlijke en natuurlijke voeding zal je beter in je vel zitten.

Puur Praktijk is er voor baby, kind en volwassene voor voeding en opvoeding.”

Welkom op de website Puur Praktijk van Charissa van de Beek- van het Ende.

Puur Praktijk richt zich op voeding en opvoeding, van baby tot volwassene. Van borstvoeding, tot het eerste hapje en voor iedere volwassene die een puur en eerlijk voedingsadvies wil. Eten doen we namelijk allemaal, het houdt ons in leven. Het is belangrijk om de juiste voedzame voeding tot je te nemen, al kan een snack natuurlijk ook wel eens.

Voeden en opvoeden

Voeden en opvoeden gaat goed samen. Zo is het bij een baby alleen taak te voeden en komt daarna vaste voeding kijken. Wat is goed om mee te geven naar school, wat als je kind niet wil eten en wat als er als volwassene klachten ontstaan, waar je wat met voeding aan wilt veranderen?

Een (natuur) voedingsadvies bestaat uit een gezond en gebalanceerd voedingspatroon, dat belangrijke effecten op lichaam en geest heeft. Zo kun je kilo’s kwijtraken, uw leefstijl veranderen en kan verdere achteruitgang en vaak ook daadwerkelijke verbetering bij verschillende chronische aandoeningen plaatsvinden.

Bij aandoeningen als:

  • Huidproblemen
  • Reumatische aandoeningen
  • Maag- lever- darmaandoeningen
  • Schimmelinfecties
  • Onverklaarbare vermoeidheid

Lees hier meer over klachten bij volwassenen.

Gezien mijn achtergrond als pedagoog, ben ik geïnteresseerd in zowel voeden als opvoeden. Sinds juli 2015 ben ik zelf moeder en ervaar hoe een natuurlijke opvoedingsstijl past in het plaatje van natuurlijke voeding. Hier richt Puur Praktijk zich nu ook op en bied ook producten hier passend bij aan. Ook zie ik de invloed van voeding op gedrag van kinderen, bijvoorbeeld bij voeding en ADHD. Op basis van de juiste voeding kan het gedrag van een kind al sterk veranderen.

Wil met mij in contact komen? Klik hier.

Missie

“Mijn missie is:

Zo puur, zo natuurlijk en zo eerlijk mogelijk voeden en opvoeden, zodat de persoon hier optimaal bij gebaat is. “

Puur Praktijk

Leave a Comment