Voeding

Voeding

voeding
voeding Puur Praktijk

“Voeding is vaak belangrijker voor je lichaam dan je denkt.

Door pure, eerlijke en natuurlijke voeding zal je beter in je vel zitten.

Puur Praktijk is er ook voor advies als je een gezonde leefstijl wilt, of stoppen met diëten..”

 

Voeding heeft invloed op het lichaam bij zowel volwassenen, baby’s en kinderen. Puur Praktijk heeft adviezen voor alle leeftijden, van het eerste hapje tot een volwaardig voedingspatroon voor een volwassene. Voor het hele gezin is voeding belangrijk.

Voor alle leeftijden geldt: pure, eerlijke en natuurlijke voeding is onbewerkt en het beste voor het lichaam.

Eerste hapjes kunnen gegeven worden in gepureerde vorm, maar ook als geheel. Lees meer

Kinderen willen soms niet eten, hebben voorkeuren voor bepaalde voeding en dan heb je nog het vraagstuk: wat geef je mee naar school of waar beleg je het brood mee? Lees meer peuter-kleuter, lees meer kind

Als volwassene kan het zijn dat je een andere leefstijl wilt, gezonder wilt leven of juist van je klachten af wilt komen. Lees meer

Waarom voeding?

Dat ieder levend organisme voeding nodig heeft is algemeen bekend. Over de vragen “wat is voeding?” en “waarvoor dient voeding?” bestaan echter nog veel misverstanden. De meeste mensen weten wel dat het lichaam voeding als brandstof nodig heeft, zoals een auto benzine, maar over de vele andere functies van voeding is weinig kennis aanwezig.
Voeding heeft de afgelopen eeuw een revolutie doorgemaakt. Werd voeding een eeuw geleden nog zelf verbouwd of verkregen bij de boer, landbouwer of bakker, tegenwoordig is alles in de supermarkt te vinden. En of dit een goede revolutie is, valt te betwisten. Daarom is het begrijpelijk dat het merendeel van de mensen niet meer weet wat goede, juiste, eerlijke, natuurlijke voeding is. De voedingsdeskundige kan hierin de juiste adviezen geven.

 

Leave a Comment