Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Puur Praktijk is gevestigd in Wezep, vrij centraal in het land.

– Puur Praktijk consult

Als je een persoonlijk voedingsadvies wil, stuur ik een voedingsdagboek naar je per mail. Deze mag 4-7 dagen bijgehouden worden en vervolgens naar mij teruggestuurd worden. Op deze manier kan ik jouw voedingspatroon analyseren en bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik koppel dit naar je terug.. Tot hier is het geheel kosteloos. Als je wilt kan ik nu een voedingsadvies voor je opstellen. Dit advies bestaat een analyse, uitleg, voedingsplan en voorbeelden voor 4 dagen.  We maken een afspraak bij mij thuis om dit te bespreken.

– @ Puur consult (per mail)

Als je een persoonlijk voedingsadvies wil over de mail, stuur ik een voedingsdagboek naar je per mail. Deze mag 4-7 dagen bijgehouden worden en vervolgens naar mij teruggestuurd worden. Op deze manier kan ik jouw voedingspatroon analyseren en bekijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik koppel dit naar je terug.. Tot hier is het geheel kosteloos. Als je wilt kan ik nu een voedingsadvies voor je opstellen. Dit advies bestaat een analyse, uitleg, voedingsplan en voorbeelden voor 4 dagen.  Ik mail je dit verslag met een zo uitgebreid mogelijke uitleg.

– Phone Consult

Dit is hetzelfde als een Puur Praktijk consult, alleen zullen we elkaar niet ontmoeten, maar over de telefoon het plan bespreken.

Na 2 weken vraag ik u contact met mij op te nemen, ook per e-mail of telefoon, om te laten weten hoe het gaat, of er vragen zijn en of er wijzigen in het voedingsplan moeten worden aangebracht. Vervolgens wordt er in overleg met u nog een afspraak voor een vervolgcontact gemaakt. Zie hieronder de tarieven voor deze vorm van consulteren.

Tarieven en vergoeding

  • Consult, incl. voedingsplan                                          € 40,00
  • Vervolgconsult, per uur                                                € 25,00
  • Vervolgconsult, per e-mail/telefoon                          € 20,00
  • Thuisbegeleiding, per uur                                            € 75,00
  • Voorlichting op locatie                                                  € 150,00

Gezien de vele eisen van de zorgverzekeraars heb ik ervoor gekozen om mij voorlopig niet te registreren bij beroepsverenigingen. Dit betekent dat er geen vergoeding mogelijk is bij de zorgverzekeraar. Ter compensatie heb ik mijn tarief verlaagd, ten opzichte van reguliere tarieven.

Indien de tarieven een probleem voor u zijn, kan er een betalingsregeling getroffen worden.

U ontvangt na een consult een factuur. Deze dient binnen 14 dagen per overschrijving overgemaakt worden.

Waarom kiezen voor Puur Praktijk

bulletpointVoordelig

bulletpointFlexibel

bulletpointSnel een consult

bulletpointOp de hoogte van actuele ontwikkelingen

bulletpointPersoonlijk

Meer informatie of direct een consult aanvragen? Klik hier

Werkwijze

Leave a Comment