Maak jij steeds vervelende dingen mee of heb je terugkomende problemen? Familieopstelling Eindhoven kan jou daarbij helpen. Ze kunnen jou bij verschillende zaken helpen zoals bijvoorbeeld het presenteren van jezelf tegenover de buitenwereld.

Hoe werkt het?

Familieopstelling Eindhoven vindt plaats in groepen. Niemand kent jouw verhaal en problemen. Je kiest andere deelnemers uit die zich tijdelijk voor zullen doen als familieleden van jou of andere mensen die impact hebben op jouw leven. Je geeft deze deelnemers een plek in de ruimte en stelt ze tegenover elkaar op. Deze mensen zullen de gedachten van de persoon die representeren ervaren. De coach Eindhoven zal vragen wat ze ervaren. Zo krijg je zelf een beter inzicht van je eigen onderbewuste en de impact die het verleden op je heeft gehad. Het is voor iedereen een leerzaam proces om hier aan deel te nemen. Misschien doe je wel bepaalde kennis op die nuttig kan zijn bij het oplossen van jouw eigen problemen.

Wanneer kies je voor een coach?

Je kunt in heel veel verschillende situaties ervoor kiezen om coach Eindhoven in te schakelen. Als je een langere tijd niet lekker in je vel zit of je bent heel erg uitgeput. Of als je merkt dat bepaalde gedachten je dagelijks leven belemmeren. Een coach wil jou graag helpen om tot een oplossing te komen. Coach Eindhoven zal helpen met het ontdekken van de kern van het probleem en neem je mee op een reis waar jij jezelf nog beter leert kennen. Er wordt ontdekt wat je nou zo belemmert en zorgen ervoor dat het weg kan gaan. 

Nuttig om deel te nemen

Het kan heel nuttig zijn om deel te nemen aan Familieopstelling Eindhoven. Het duurt niet lang voordat je het eigen onderbewustzijn beter leert begrijpen. Je ziet in hoe je je beter kunt presenteren aan de buitenwereld, maar je kunt uiteindelijk deelnemen. Als er bepaalde dingen zijn die jou enorm belemmeren in het dagelijkse leven, is het geen slecht idee om te gaan onderzoeken waarom je er op een bepaalde manier mee handelt. Door mee te doen aan dit programma kan er een hoop duidelijk voor je worden. Het is voor iedereen toegankelijk. De meeste mensen die er zitten hebben problemen en je zult elkaar er mee uit helpen komen. Door het rollenspel van mensen voor elkaar te spelen.

a family of four on a beach