Ben jij al dagen, weken of misschien wel jaren lang op zoek naar een goed middel om je gezicht mee te verzorgen? Het is in zo een geval goed om je ook te verdiepen in producten die je normaal eigenlijk helemaal niet gebruikt. Je gebruikt hoogstwaarschijnlijk allerlei dure middelen ofwel middelen met verschillende chemische stoffen, waarbij de bijwerkingen sterker zijn dan de resultaten. Soms merk je in het begin niet dat een product er slecht aan toe gaat, maar op lange termijn zul je definitief merken dat je extreem veel gedoe hebt en dit richt zich met name op verslechtering van je huid, waarbij verschillende andere problemen bij komen kijken. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wat kun jij in zo een situatie dan ook doen? Je kunt in zo een situatie kiezen voor natuurlijke producten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan shea butter gezichtscréme. Shea blijkt namelijk zeer goed te zijn voor je huid, ongeacht het type van je huid. Dit is natuurlijk erg fijn. 

shea butter gezichtscréme

Shea 

Een Shea butter gezichtscréme is afkomstig van een karitéboom. De vruchten van deze boom, bevatten een natuurlijke olie ofwel boter. Hiermee kun je een goede smeerbare crème maken. Waarom zou je dan kiezen voor zo een crème? Al jaren en misschien wel eeuwen wordt er gebruikt gemaakt van de olie van Shea. Dit komt doordat simpelweg erg goed voor je huid is. Het heeft dus een gezonde werking op je huid en dat is zeker wat je wilt. Benieuwd naar wat het doet met je huid? Lees dan snel verder. 

Voordelen

Wat zijn dan de voordelen van bijvoorbeeld een Shea butter gezichtscrème?  Ten eerste is het goed om te weten dat je het kunt gebruiken als volwassen, maar ook als baby. Het is een natuurlijk product, waardoor het ook een goede werking heeft bij baby’s en kinderen. Het is daarnaast goed om te weten dat het een wondermiddel is waarmee jij je huid kan hydrateren. Voor mensen met een droge huid of gemengde huid is het dus zeker een must. Het werkt ook als een ontstekingsremmer op je huid. Het voedt, herstelt en beschermt je huid. Ook heeft het een anti-aging functie. Het is fijn om deze eigenschappen in een natuurlijk product te vinden. 

Voordelen bij zwangerschap

Ben jij zwanger en ben jij op zoek naar een veelzijdig middel voor je huid? Je kunt in zo een geval denken aan de Shea butter gezichtscrème. Je kunt deze namelijk ook gebruiken voor je handen, benen en andere delen van je lichaam. Het is dus veelzijdig. Je kunt het dan ook gebruiken als je last hebt van striae en scheuren tijdens of na je zwangerschap. Het is dus een wondermiddel!