Mijn moeder had een aantal weken geleden een operatie gehad. hierdoor had zij erg veel last en pijn aan haar heup. het leek ons daarom ook eng idee om op het internet op zoek te gaan naar en goede fysio. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Fysiotherapie 4 all.

Fysiotherapie 4 all

Een zeer goede en overzichtelijke website

Op de website van Fysiotherapie 4 all is erg veel informatie vinden over wat de praktijk belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden via de veel fysiotherapeuten die bij deze praktijk werden. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews te vinden over de fysiopraktijk. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een contact op te nemen voor een afspraak.

Zeer tevreden voor de fysiotherapie

Toen we bij de praktijk aankwamen werden we al erg snel en zeer vriendelijk geholpen. Mijn moeder had haar situatie uitgelegd en ze waren al snel begonnen met de behandelingen. Nadat mijn moeder en aantal keer naar de fysio was gegaan had zij al een stuk meer last en pijn aan haar heup . Daarom zijn we ook erg tevreden voor Fysiotherapie 4 all.

Categorieën: fysiotherapie