Als u een orthodontist zoek in Den Haag ga dan naar orthodontist-denhaag.nl.

Hier vind je de beste orthodontist van Den Haag en omstreken, Waarom? Orthodontist Den Haag gebruikt de allernieuwste technieken en gereedschappen. Ze hebben superveel verschillende technieken, zodat u altijd het traject hebt wat bij u en uw gebit past. Op het moment hebben ze geen wachtlijst dus u kunt gelijk van start met het traject.

itero-NL

Mijn ervaring met Orthodontist Den Haag

Ik ben 34 jaar en ik heb van mijn 12 tot 16 een beugel gehad. Ik merkte de laatste jaren dat mijn tanden steeds meer ongelijk waren. Dus ik heb de tandarts gevraagd hoe en wat. Hij stelde voor om foto’s te laten maken door de ortho. Toen ik dat had gedaan kwamen we er samen achter dat mijn gebit best wel achteruit is gegaan de laatste jaren. Ik heb er toen voor gekozen om het weer recht te laten zetten. Het zou ongeveer een traject zijn van 9 maanden. Ik kreeg toen een ijzeren beugel achter mijn tanden die mijn ondertanden naar voren duwde. Na een maand of 7 was het weer helemaal recht. Om te zorgen dat hij ook goed blijft staan hebben we er een ander soort beugel achter je tanden. Nu heb ik geen beugel meer en de laatste 6 jaar zijn mijn tanden niet meer veranderd. Ik wou dat de eerste ortho hun werk zo goed deed.

Contact

U kunt meer informatie vinden op hun website orthodontist-denhaag.nl.

Categorieën: tanden